back

В області проводиться конкурс "Краща інноваційна розробка"

28-08-2020 | 11:43

Конкурс проводиться на виконання Програми розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки «Чернігівщина - конкурентоспроможний регіон» , затвердженої рішенням обласної ради від 27 січня 2016 року № 2-3/VII (зі змінами), з метою стимулювання та заохочення інноваційної діяльності, популяризації та просування на ринок інноваційних розробок.

Організатором конкурсу є Департамент розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації.

До участі у конкурсі запрошуються науковці, інженерно-технічні працівники та винахідники, також приймаються колективні інноваційні розробки (винаходи).

На конкурс приймаються інноваційні розробки (винаходи), розроблені за останні 5 років (незалежно від їх участі в інших конкурсах), інноваційні розробки (винаходи), які впроваджені у виробництво та роботи, що знаходяться на стадії розробки або впровадження у виробництво, у тому числі захищені патентом (свідоцтвом).

Конкурсні роботи, які раніше були визнані переможцями цього конкурсу, або такі, що посіли друге та третє місця, до участі у конкурсі не допускаються.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Документи на конкурс приймаються з 26 серпня 2020 року по  25 вересня 2020 року включно, у робочі дні з 10 год. по 13 год. за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, 12 (ІІІ поверх), Агенція регіонального розвитку Чернігівської області.

Більш детальну інформацію щодо умов проведення конкурсу та переліку необхідних документів можна отримати за телефонами: (0462)   669-636, 669-311,  +380957853715; E-mail: [email protected].

Для реєстрації у конкурсі кожний автор (розробник, представник колективу розробників) подає документи у паперовому вигляді та їх електронні копії у форматі pdf, jpg (за можливості).

Порядок проведення конкурсу «Краща інноваційна розробка» (затверджений рішенням двадцять четвертої сесії сьомого скликання від 1 липня 2020 року № 28-24/VII) додається (Порядок проведення конкурсу "Краща інноваційна розробка").

За інформацією Департаменту економічного розвитку
Чернігівської обласної державної адміністрації