back

У Чернігівській області виявлено 21 новий випадок COVID-19

23-08-2020 | 13:05

За інформацією Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 11 годину 23 серпня в області виявлено 21 новий випадок COVID-19. Серед них п'ять випадків у Чернігові, чотири у Борзнянському районі, чотири у Куликівському районі,  три у Ніжині. По одному випадку в Прилуках, Бахмацькому, Бобровицькому, Городнянському та Козелецькому районах.

З них п'ятеро перебувають на госпіталізації, інші знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Зафіксований ще один летальний випадок. Помер 64-річний житель села Кобижча Бобровицького району. Мав діагноз коронавірусна хвороба та супутні захворювання. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким померлого.

За минулу добу одужали 30 інфікованих. Серед них 11 чернігівців, семеро прилучан, шестеро жителів Бобровицького  району, одужали по двоє хворих з Носівського району, Ніжинського та Прилуцького.

З них перебували на госпіталізації – 5 у Прилуцькій ЦМЛ, Козелецькій ЦРЛ та Чернігівській МЛ №2, інші знаходилися на амбулаторному лікуванні.

Загалом на Чернігівщині 1486 випадків інфікування коронавірусом, з них:

– 842 пацієнти одужали;

– 467 — лікуються амбулаторно;

– 150 — перебувають на госпіталізації у медзакладах;

– 21 летальний випадок (1 – Борзнянський район, 1 – Бобровицький район, 6 – Варвинський район, 1 – Носівський район; 7 – м. Чернігів, 3 – Прилуки, 1 – Прилуцький район, 1 – Ніжин,);

– 6 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19 (1 - Бобровицький район, 1 - Борзнянський район, 4 - м. Чернігів).

– Станом на 23 серпня у Чернігівській області маємо 617 активних випадків COVID-19. За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 331 ПЛР-дослідження,  – розповів заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

Закликаємо жителів області більш відповідально ставитися до карантинних обмежень та дотримуватися соціальної дистанції, дезінфікувати руки, уникати скупчення людей та використовувати захисні маски у громадських місцях.

Бережіть себе та своїх близьких!

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації