back

Малий та середній бізнес може долучатися до тестування програмного РРО

27-07-2020 | 14:20

За законом України від 20 вересня 2019 року № 128-IX «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг» Державна податкова служба зобов’язана забезпечити безкоштовне програмне рішення для проведення підприємцями розрахункових операцій.

Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Чернігівській області пропонує усім зацікавленим суб’єктам господарювання безкоштовно протестувати «Програмний реєстратор розрахункових операцій (тестова версія)». Програмне рішення може використовуватись для реєстрації розрахункових операцій та встановлюватись на будь-якому пристрої, що підтримує операційну систему Windows Vista SP2 і вище або Android 4.1 і вище.

Програмне рішення може використовуватись і в період відсутності зв’язку з фіскальним сервером (режим офлайн).

Зареєструвати ПРРО можна, використовуючи програмне забезпечення Електронного кабінету або будь-яке інше програмне забезпечення, наявне у суб’єкта господарювання. Для цього потрібно подати відповідну заяву.

Тестування безкоштовного програмного рішення «Програмний реєстратор розрахункових операцій (тестова версія)» триватиме до 31.07.2020.

Щоденно з 8 до 20 години надається можливість тестувати роботу безкоштовного програмного рішення та направляти у разі наявності зауваження/пропозиції щодо його функціоналу на адресу: [email protected].

У разі виникнення технічних, методологічних запитань необхідно звертатись за телефоном: 0 800 501 007.

Для надання інформаційної підтримки суб’єктам господарювання, які беруть участь у тестуванні програмних РРО, роботу Контакт-центру ДПС подовжено до 20 години.

Програмний реєстратор розрахункових операцій (тестова версія):

ftp://ftp.sta.gov.ua/electornna_zvitnist_install&update/Android.zip

ftp://ftp.sta.gov.ua/electornna_zvitnist_install&update/Windows.zip

Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Чернігівській області