back

У Нових Яриловичах відремонтують міст над річкою Немильня

24-07-2020 | 16:01

На автомобільній дорозі М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі розпочато ремонтні роботи на мосту над річкою Немильня (км 217-964). Збудований він був у 2003 році. Його ширина - 63 метри. Міст щоденно приймає на себе навантаження від руху транзитного вантажного транспорту, що їде через КПП "Нові Яриловичі".

 
В межах поточного середнього ремонту ділянки дороги М-01 у Нових Яриловичах (км 217-222) на цій штучній споруді планується: розчистити руслову частину підмостового простору, прибрати чагарники, влаштувати нові водовідвідні та дренажні трубки, влаштувати новий шар гідроізоляції, відремонтувати покриття на проїзній частині та пішохідну зону, відремонтувати деформаційні шви, встановити нове бар'єрне та перильне огородження, укріпити укоси та інші види мостових робіт.

Підрядна організація, що виконує роботи з поточного середнього ремонту, - ТОВ "ШБУ №14". Нині бригада мостовиків здійснює демонтаж старих водовідвідних трубок.

Нагадаємо, у Ріпкинському районі зараз йдуть ремонтні роботи на двох ділянках дороги М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі. На 217-222-му кілометрах вже влаштовано вирівнюючий шар нового покриття, на 192-199-му кілометрах зараз йдуть підготовчі роботи, знімають шар старого покриття за допомогою фрезерування. Усього у 2020 році буде відремонтовано 12 км дороги М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі по Ріпкинському району.

Роботи виконуються в рамках Програми президента України "Велике будівництво". За амбітним планом Укравтодору, у 2020 році у Чернігівській області планується охопити ремонтом 196 км автодоріг державного значення. 

Служба автомобільних доріг Чернігівської області