back

В Чернігівській області триває набір учасників до першого в регіоні бізнес-інкубатора

14-07-2020 | 12:52

Центр підтримки підприємництва інновацій та стартапів Chernihiv Business Hub запрошує до участі в освітній Інкубаційній програмі, яка реалізовуватиметься з 27 липня по 2 жовтня 2020 року на базі інноваційних просторів Business Hub Chernihiv Region (м. Чернігів, вул. Преображенська, 12).

Для участі в програмі не обов’язково бути зареєстрованим підприємцем, достатньо мати бажання та наполегливість втілити свій бізнес-концепт у життя.

Учасники Інкубаційної програми матимуть всебічний супровід менторів, тренерів та експертів з Чернігівської ТПП, НУ "Чернігівська політехніка",  Чернігівського ІТ кластеру у розробці, започаткуванні та реалізації власної конкурентоспроможної бізнес-ідеї.

Випускники інкубаційної програми стануть частиною зростаючої спільноти резидентів Business Hub Chernihiv Region; матимуть можливість отримати пільгове місце у коворкінгу (Business Hub Chernihiv Region), а також експертну підтримку на перших етапах реалізації розробленої операційної стратегії.

Для того щоб стати учасником - достатньо заповнити аплікаційну форму за посиланням https://forms.gle/5dVPdLWqTrYDd14C6  до 19.07.2020.

За результатами поданих заявок  20.07.2020 відбудеться засідання Журі та 22.07.2020 буде оголошено фіналістів.

До участі в Інкубаційній програмі буде запрошено до 5 команд по 3 особи або до 15 осіб.

Перевага надаватиметься командам з 2-3 осіб, однак також не виключається можлива індивідуальна участь. Ключовий критерій для відбору – якість та конкурентоспроможність поданої ідеї.

Учасники, які будуть відібрані до Програми, мають виконати умови договору, який укладається на отримання освітніх послуг.

В зв’язку з цим, просимо поширити зазначену інформацію щодо участі в Інкубаційній програмі серед зацікавлених осіб, які хочуть займатися бізнесом та мають конкурентоспроможну бізнес-ідею.

За довідками просимо звертатись за телефоном +380937138485 або на електронну адресу [email protected] (контактна особа – Анастасія Кучерява).

Довідка

26 лютого на базі Агенції регіонального розвитку Чернігівської області (м. Чернігів) відкрито Центр підтримки підприємництва інновацій та стартапів (Business Hub Chernihiv Region), як постійно діючий робочий орган для підтримки малого та середнього підприємництва,  інкубації підприємців-початківців, майданчик для  налагодження взаємодії представників бізнесу, влади, наукової спільноти та громадськості, де передбачено такі локації: «Вікно підприємця», бізнес-акселератор, бізнес-інкубатор, інноваційна лабораторія-майстерня, коворкінг-зона.