back

У Козелецькій громаді діє інформаційний пункт підприємця

21-06-2020 | 13:27

Інформаційний пункт підприємця (ІПП) відкритий і працює у ЦНАПі Козелецької громади з минулого року. Це спільна ініціатива селищної ради, регіональних органів влади та Офісу розвитку мікро-, малого та середнього підприємництва як консультативно-дорадчого органу при Мінекономіки.

ІПП – це єдине вікно, де підприємець може дізнатися про можливості для відкриття своєї справи та розвитку наявного бізнесу, програми підтримки МСП, а також отримати безкоштовну інформаційну консультацію від співробітника пункту.

Додатково інформуємо про роботу державного інформаційного порталу для підприємців на сайті www.sme.gov.ua.

Цей вебресурс інформує представників бізнесу стосовно інструментів, сервісів та можливостей розвитку підприємництва в їхньому регіоні, існуючих регуляторних процедур. Тут можна знайти корисні контакти, дізнатися про потреби підприємців регіону, а також про роботу інших організацій, які можуть бути корисними для підприємців. На порталі www.sme.gov.ua постійно інформують про заплановані вебінари та тренінги для представників бізнесу. Усі запити користувачів сайту оформлюються належним чином та передаються у відповідні установи.

Розміщений ІПП в селищі Козелець за адресою: вул.Соборності, 27; (у примішенні ЦНАП Козелецької селищної ради)

За інформацією Козелецької ОТГ