back

Голова Чернігівської ОДА оприлюднив декларацію про доходи та витрати за 2019 рік

30-05-2020 | 19:15

Голова Чернігівської облдержадміністрації Андрій Прокопенко оприлюднив декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2019 рік.

Згідно з декларацією, Андрій Прокопенко отримав у 2019 році заробітну плату за основним місцем роботи на посаді голови Чернігівської ОДА у сумі 34,7 тисяч гривень. Нагадаємо, голова ОДА призначений 31 жовтня 2019 року.
У березні 2019 року дружина голови ОДА отримала позику у свого батька у сумі 1,2 млн грн, яка була використана для інвестування у будівництво житла – 1-кімнатної квартири у Києві (задекларована).

Також голова ОДА задекларував квартиру у Чернігові площею 89 м. кв., якою користується на правах оренди.

У декларації вказані також земельні ділянки у Козелецькому районі, які належать Андрію Прокопенку та його дружині, дата набуття права власності – лютий-березень 2019 року, тобто до призначення на посаду голови ОДА.

Андрій Прокопенко та його дружина мають грошові активи у сум 10 тисяч доларів США та 490 тисяч гривень.

У попередніх деклараціях була оприлюднена інформація: у власності сім’ї два авто, придбані у 2013 році. У власності Андрія Прокопенка двокімнатна квартира у Бучі Київської області, площею 60 квадратних метрів, та квартира у спільній сумісній власності у Києві, площею 62 квадратних метри. Дружина володіє квартирою у Києві, площею 84 квадратних метри.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації