back

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА очолила Оксана Стельмах

21-05-2020 | 11:05

Розпорядженням голови Чернігівської ОДА Андрія Прокопенка за результатами конкурсного відбору та за погодженням із Держкомтелерадіо директором Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації призначено Оксану Стельмах.

Колективу нову керівницю представили сьогодні, 21 травня, перший заступник голови ОДА Віталій Загайний та заступник голови ОДА Андрій Подорван.

Ми поспілкувалися з новопризначеною очільницею Департаменту про її бачення роботи на посаді.

Які ставите для себе першочергові завдання на новій посаді?

Забезпечення ефективної командної роботи з висвітлення діяльності Чернігівської ОДА, її структурних підрозділів. Оперативне і своєчасне інформування та реагування на події. Розбудова якісних внутрішніх та зовнішніх комунікацій між усіма зацікавленими сторонами.

– Як плануєте вибудовувати комунікацію зі ЗМІ?

– Враховуючи інтереси всіх сторін комунікації: аудиторії, для якої працюють журналісти та ЗМІ, журналістів, які готують контент, та представників обласної державної адміністрації, діяльність яких у фокусі уваги. Звичайно, комунікації будуватимемо на засадах прозорості, об'єктивності та оперативності. Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю повинен бути першоджерелом інформації для журналістів та надійним партнером.

Довідково

Оксана Стельмах родом з Чернігова. Має дві вищі освіти. У 2001 році закінчила Чернігівський державний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Математика та основи економіки» (кваліфікація — вчитель математики та основ економіки). У 2006-му — Чернігівський державний інститут економіки і управління, отримавши кваліфікацію фахівця з управління проєктами та програмами.

На початку свого трудового шляху новопризначена директор структурного підрозділу ОДА займалась викладацькою діяльністю, працювала у комерційних структурах. 2005–2020 роки — фізична особа-підприємець.

З 2018 по 2020 роки Оксана Стельмах працювала у Програмі «U-LEAD з Європою» регіональним експертом з питань комунікацій та висвітлення реформи децентралізації.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації