back

Teenagers vs COVID-19: конкурс на протидію коронавірусу

29-04-2020 | 09:54

Команда підлітків UkrTeenScience організувала конкурс, спрямований на протидію поширення коронавірусу спільно з МФ “Відродження”.

Тож для тих, кому від 13 до 18 років, хто сумує на карантині і кому набридло серфити по Інтернету, можна взяти участь у конкурсі “Teenagers vs COVID-19”. 

Призовий фонд конкурсу складає більше 10 тисяч гривень.

Тема: створення проєктів різного спрямування задля подолання чи мінімізації негативних наслідків пандемії коронавірусу.

Учасники конкурсу можуть зняти соціальний ролик, провести наукове дослідження або навіть представити ідею технічної чи ІТ-розробки. Усе задля того, щоб стати на заваді поширення коронавірусу. 

Категорії:

  • Соціальний проєкт

Необхідно зробити відео тривалістю до 90 секунд, що продемонструє важливість боротьби з пандемією та/або заходи особистого захисту в креативній формі.

  • Науковий проєкт

Для заочного оцінювання необхідно надати тези дослідження з галузей біології, екології, хімії, фізики, що сприятимуть подоланню пандемії чи її наслідків. Для ілюстрації конкретних даних можна використовувати малюнки, графіки та діаграми. Джерела вказувати в порядку згадування, бажано посилатись на наукові статті та книги за одним стандартом. Для цього можна використати функцію “цитувати” в Google Scholar. Розмір роботи — не більше 5 сторінок, шрифт 14, інтервал 1,5. У відео-презентації (до 3 хвилин) продемонструвати основні результати наданого вами дослідження.

  • Раціоналізаторський проєкт

Представити ідею технічної доробки, IT-розробки, пристрою або готові продукти, що стануть на заваді поширення коронавірусу на відео тривалістю до 3 хвилин. 

Дедлайн подачі заявок та конкурсних робіт — 25 травня 2020 року.

Заявку необхідно подавати за посиланням.

Детально https://www.irf.ua/teenagers-vs-covid-19/.

Департамент розвитку економіки та сільського
господарства Чернігівської облдержадміністрації