back

У військових частинах ОК «Північ» проводять усі необхідні протиепідемічні заходи

24-03-2020 | 16:24

В оперативному командуванні «Північ» та підпорядкованих йому частинах вжиті запобіжні заходи для протидії зараженню вірусом COVID-19. Зокрема, встановлено карантинний контроль з вартуванням на контрольно-пропускних пунктах санінструкторів. Кожному, хто перетинає ці пункти, вимірюють температуру. Нині на самоізоляції перебувають ті, хто приїхав із закордонних відпусток.

Також на самоізоляцію відправлені працівники ЗСУ з ослабленим здоров'ям (із хронічними захворюваннями, після операцій та поранень), жінки-військовослужбовці, які мають дітей (для інших встановлено обмежений графік чергувань та віддалений режим роботи).

Крім того, обмежено пересування військовослужбовців, не задіяних у забезпеченні боєздатності військових частин. При виконанні завдань забезпечується відстань між особами в 1,5-2 метра.

Особлива увага – дотриманню графіку роботи, санітарно-гігієнічних норм. У приміщеннях проводиться триразове вологе прибирання з дезінфікуючими засобами. Біля входу у будівлі розміщені дезінфікуючі розчини.

За повідомленням оперативного командування «Північ»