back

Форум ділових можливостей «Україна – Білорусь 2020»

25-02-2020 | 13:22

У Мінську (Білорусь) 1–2 квітня цього року відбудеться українсько-білоруський Форум ділових можливостей «Україна – Білорусь 2020».

Співорганізатори Форуму — Посольство України в Республіці Білорусь, Торгово-промислова палата України та Білоруська торгово-промислова палата.

Основна мета заходу — сприяння виходу малого та середнього бізнесу України на ринки Білорусі. У рамках Форуму українські учасники ознайомляться з особливостями ведення бізнесу в РБ, практичним досвідом роботи українських компаній в Білорусі, перевагами використання вільних економічних зон на території РБ, особливостями проходження митних процедур тощо. У планах — відвідини успішних білоруських підприємств, в тому числі спільних з Україною, та В2В (бізнес для бізнесу) переговори відповідно до сфери інтересів українських учасників.

До перспективних напрямів українсько-білоруського ділового співробітництва на рівні малого та середнього бізнесу, зокрема, належать харчова та деревообробна промисловість, транспорт, будівництво, агропромисловий комплекс, ІТ-технології, туризм.

Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, знайти коопераційних партнерів, більше дізнатись про актуальну ситуацію на перспективних для них білоруських ринках.

Зареєструватися потрібно до 5 березня за посиланням.

Контактні телефони: (044) 461-98-07, (044) 461-98-08, е-mail: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

Детальна інформація на сайті ТПП.

За інформацією Торгово-промислової палати України