back

Завершується підготовка Плану з реалізації Стратегії-2027

21-11-2019 | 12:04

Учора, 20 листопада, експертна група розглянула пропозиції щодо проєктів регіонального розвитку, які будуть включені до Плану з реалізації у 2021-2023 роках Стратегії сталого розвитку Чернігівської області до 2027 року (стратегічна ціль «Комфортні та безпечні умови для життя»).

Засідання провів керівник групи – заступник директора Департаменту розвитку економіки та сільського господарства ОДА Сергій Меженний.

Розглянули 20 технічних завдань на проєкти регіонального розвитку. Зокрема, завдання, направлені на розвиток транспортно-логістичної інфраструктури та задіяння транзитного потенціалу області, ефективне планування територіального розвитку. Мова йшла і про підвищення якості надання населенню житлово-комунальних послуг, енергозбереження, розвиток відновлювальної енергетики, захист екосистем і збереження довкілля на засадах сталого розвитку.

Експерти запропонували доповнити технічні завдання додатковими заходами та передбачити фінансування деяких проєктів за рахунок міжнародної допомоги.

За інформацією Департаменту розвитку економіки
та сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації