back

Обрано переможців Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв

30-09-2019 | 10:49

Днями відбулося урочисте закриття ІІ (фінального) етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти, який проходив у Чернігові.

Упродовж трьох днів 24 команди учнівських лісництв – переможці І (обласного) етапу з усіх регіонів України – презентували свої досягнення та обмінювалися досвідом у галузі лісорозведення, лісовідновлення та організації практичної й науково-дослідницької роботи. Також вони ознайомилися з діяльністю лісових господарств області та взяли участь у пізнавально-розважальному квесті «Екологічний ерудиціон».

Крім того, учасники форуму заклали Алею єдності і миру на території Агробіостанції Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді.

Завершився захід урочистим нагородженням переможців. Сертифікатом про надання права проведення Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв закладів загальної середньої і позашкільної освіти у 2020 році, кубком Гран-прі нагороджено команду Червоно-Нерубаївського учнівського лісництва при Підлісненській філії Олександрівського навчально-виховного об’єднання № 2 з Кіровоградської області.

Перше місце посіла команда Холминської загальноосвітньої школи з Чернігівщини області. Друге місце між собою розділили команди Кам'яницької ЗОШ Ужгородської районної ради Закарпатської області та Вовковиївської ЗОШ Демидівської районної ради Рівненської області. На третьому місці – команди НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад села Городок» з Волині та Балаклійського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Балаклійської районної ради Харківської області.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
з використанням матеріалів Управління
освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації