back

ОТГ Чернігівщини можуть взяти участь у проєкті з покращення умов для переселенців

30-07-2019 | 15:39

Неурядова організація «Stabilization Support Services» за підтримки посольства Великої Британії в Україні оголошує конкурс для об’єднаних територіальних громад, зацікавлених в участі у загальнонаціональному проекті «Розвиток соціальної згуртованості в Україні шляхом посилення регіонального та місцевого соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та інших осіб, які постраждали від конфлікту на Сході України».

Дедлайн – 11 серпня 2019 року

Мета проєкту: забезпечити сталий та довгостроковий захист потреб населення, яке постраждало внаслідок конфлікту, включаючи повний і недискримінаційний доступ до якісних соціальних послуг, реалізацію прав і свобод людини та інтеграцію ВПО.

За результатами проєкту ОТГ отримають можливість:

- налагодити систему надання соціальних та адміністративних послуг у межах ОТГ;

- збільшити спроможність працівників ОТГ у застосованні гендерно- та конфліктно-чутливих підходів під час планування своєї діяльності;

- налагодити ефективну комунікацію між органами ОТГ та центральними органами влади.

Для участі у конкурсному відборі уповноважені представники ОТГ мають до 11 серпня 2019 року до 23:00 заповнити аплікаційну форму та надіслати її разом з додатками на адресу: [email protected]. Заявки, надіслані пізніше вказаного терміну, не розглядатимуться.

Інформація про результати конкурсу буде оприлюднена на офіційному сайті та на сторінці програми у соціальній мережі Facebook до 18 серпня 2019 року.

Запитання про конкурс приймаються на електронну адресу: [email protected] або за телефоном +38 (063) 765-03-78.

Контактна особа – Олександр Глагола.

Детальну інформацію щодо проекту та критеріїв відбору можна знайти за посиланням.

Посилання на Грантовий дайджест «Будь у курсі подій – дій».