back

25-09-2012 10:55

25.08.2012



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 20 липня 2012 року N 273
м.Чернігів



Про регіональну систему моніторингу
та оцінки ефективності заходів, спрямованих
на запобігання поширенню епідемії ВІЛ-інфекції                           

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2011 року №1349 «Про єдину систему моніторингу та оцінки ефективності заходів, спрямованих на запобігання поширенню епідемії ВІЛ-інфекції»:

1. Затвердити Положення про регіональну систему моніторингу та оцінки ефективності заходів, спрямованих на запобігання поширенню епідемії ВІЛ-інфекції.

2. Управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації (Василькова Г.М.) за участю заінтересованих управлінь та служб у місячний строк розробити та спільним наказом затвердити регіональний план моніторингу та оцінки ефективності заходів, спрямованих на запобігання поширенню епідемії ВІЛ-інфекції.

3. Управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації (Василькова Г.М.) забезпечувати координацію діяльності, пов'язану з функціонуванням регіональної системи моніторингу та оцінки, збирання даних про результати моніторингу та оцінки ефективності заходів, спрямованих на запобігання поширенню епідемії ВІЛ-інфекції, проведення аналізу зазначених даних і подання Міністерству охорони здоров'я інформації про його результати щороку до 1 березня.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Тканка В.М.



Голова обласної
державної адміністрації
В.М. Хоменко


  • Положення про регіональну систему моніторингу та оцінки ефективності заходів, спрямованих на запобігання поширенню епідемії ВІЛ-інфекції

  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода