back

|

Анонс. Тренінг для представників ЗМІ «Медіа про ВІЛ, туберкульоз та гепатити: як писати якісно та цікаво»

 

11 червня у Чернігові відбудеться тренінг для представників ЗМІ області на тему «Медіа про ВІЛ, туберкульоз та гепатити: як писати якісно та цікаво».

Захід проводитиметься в рамках проекту «HealthLink – Чернігівська область»

Організатор: благодійна організація «Чернігівська МЕРЕЖА»

 

Мова йтиме про:

основні «меседжі», вірну термінологію та помилки при створенні інформаційних матеріалів про ВІЛ, туберкульоз та гепатити;

специфіку медичної журналістики: розуміння аудиторії, джерела інформації, практики стосовно висвітлення проблем громадського здоров’я і боротьби з епідемією;

проблему дискримінації і стигми, а також висвітлення тем, що пов`язані з медичним діагнозом тощо.

 

На тренінг запрошуються редактори, журналісти засобів масової інформації Чернігова та області, а також представники популярних інформаційних місцевих онлайн видань та сторінок у соціальних мережах.

Участь у тренінгу безкоштовна, проїзд компенсується за наявності квитків. Витрати на харчування за рахунок організаторів.

Термін подачі заявок  – до 31 травня 2019 року за адресою: [email protected]. Кількість місць обмежена, попередня реєстрація обов`язкова.

Запрошення на тренінг надійде на електронну адресу до 5 червня включно. Адреса проведення тренінгу буде повідомлена учасникам додатково.

Контактна особа: Катерина Соломко, 097 8023002.

Реєстраційна форма

ГО Активне Суспільство України