back

Олександр Мисник передав колективу обласного госпіталю для ветеранів війни сертифікати на придбання техніки й інвентарю

07-05-2019 | 17:16

Ветеранів війни, які перебувають на лікуванні в обласному госпіталі, напередодні відзначення Дня пам’яті й примирення та 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні з прийдешніми святами привітали голова Чернігівської облдержадміністрації Олександр Мисник та заступник голови облради Арсен Дідур.

Звертаючись до присутніх, гості відзначили неоцінимий внесок ветеранів Другої світової війни у перемогу над нацистськими загарбниками.

— На вашу долю випали найтяжчі випробування. Ви — зразок відваги і патріотизму не для одного покоління. На жаль, сучасним патріотам знову доводиться із зброєю в руках відстоювати мир та спокій на рідній землі, — зазначив Олександр Мисник і побажав учасникам зустрічі міцного здоров’я, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту.

Принагідно голова ОДА вручив колективу обласного госпіталю для ветеранів війни два сертифікати: на 100 тисяч гривень для придбання фізіотерапевтичного обладнання та на 18 тисяч — для закупівлі м’якого інвентарю.

Для пацієнтів медичного закладу святковий концерт підготували артисти обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

До речі, нині в госпіталі лікуються більше 90 осіб (упродовж року — близько двох тисяч).

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації