back

На Корюківщині заохочують медпрацівників працювати в районі

12-03-2019 11:52

Ключі від квартир днями у Корюківці отримали троє медиків: головний лікар Корюківського центру первинної медико-санітарної допомоги Світлана Лещенко, лікар-акушер-гінеколог центральної районної лікарні Анастасія Шенько та лікар-анестезіолог цього ж закладу Ірина Руденко. Відтепер молоді лікарі житимуть по сусідству у двокімнатних квартирах на п’ятому поверсі новобудови, яку ввели в експлуатацію кілька років тому.

Кошти на придбання житла виділені з міського та районного бюджетів, фінансово допомогло й АТ «Слов’янські шпалери — КФТП».

Світлана Лещенко, головний лікар Корюківського центру первинної медико-санітарної допомоги. За фахом — сімейний лікар, має 13 років стажу (у Корюківській лікарні — 7 років). 

До речі, очолюваний Світланою Лещенко центр первинної медико-санітарної допомоги першим на Чернігівщині торік уклав угоду з Національною службою здоров’я та перейшов на пряме фінансування.

Читати також: Зарплата лікарів Корюківського ЦПМСД зросла у 2 - 3 рази

 

Анастасія Шенько, лікар-акушер-гінеколог Корюківської ЦРЛ. Сама не місцева, родом зі Сновська. У Корюківку приїхала з донькою у жовтні 2018 року.

 

 

Ірина Руденко родом із Мени. Лікарем-анестезіологом у Корюківській ЦРЛ працює з листопада минулого року. Разом з родиною проживає у Києві, бо там працює чоловік. З отриманням квартири сподівається, що переїзди нарешті закінчаться.

 

За матеріалами ЗМІ

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода