back

Відбулося засідання президії Громадської ради при ОДА

31-01-2019 | 16:54

Засідання Громадської ради при облдержадміністрації заплановано на 13 лютого. Цю дату визначили під час засідання президії Громадської ради, що відбулося вчора, 30 січня, під головуванням Ігоря Москаленка.

Члени президії обговорили та погодили порядок денний зборів. Основним питанням, що розглянуть на засіданні, – звіт про роботу Громадської ради при ОДА.

У ході обговорення учасники визначилися з формою звітування голів комітетів. Звіти комітетів надаватимуться у письмовій формі та оприлюднюватимуться на сайті ОДА в рубриці «Громадська рада».

Комітетом з питань формування і реалізації державної політики Громадської ради порушувалося питання діяльності комунальної установи «Чернігівський обласний молодіжний центр» Чернігівської обласної ради. Також обговорили і надання порад Громадській раді наступного скликання. Дані питання взято до відома.

Погоджено дату проведення засідання за «круглим столом» на тему «Громадська оцінка стану реформування системи охорони здоров’я на Чернігівщині». Захід, підготовлений профільним комітетом Громадської ради при ОДА, відбудеться 7 лютого.

Крім цього, комітету з питань санепідеміологічного благополуччя та життєдіяльності людини Громадської ради при ОДА доручено підготувати звернення до Держпродспоживслужби у Чернігівській області щодо розробки порядку здійснення громадського контролю за якістю продукції (продуктів) тваринного походження, які реалізуються на ринках області.

Також на засіданні вирішено делегувати до складу робочої групи із розробки Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2027 року шістьох представників Громадської ради.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації