back

Дізнайся більше про енергоменеджмент у лікарнях

31-01-2019 | 16:07

ГО «Екоклуб» запрошує енергоменеджерів, які працюють у медичних закладах та управліннях/відділах охорони здоров’я міських рад та ОТГ, взяти участь у триденному тренінгу «Енергоменеджмент у лікарнях», який відбудеться 19-21 лютого у м. Чернігів та 26-28 лютого у м. Суми.

Теми, які будуть висвітлюватись:

- «Теорія енергоменеджменту лікареньЕнергетичний бюджет та баланс установи, організація енергомоніторингу та  оцінка потенціалу енергозбереження».

- «Технічні знання про будівлі і обладнанняПрактичні кейси».

- «Пошук фінансування на енергоефективні заходи. Розрахунок фінансових витрат, пов’язаних з енергоефективністю. Обмін досвідом щодо подолання обмежень, накладених на бюджетні установи законодавством».

Під час сесій учасники зможуть поділитися власним досвідом підвищення енергоефективності в будівлях та досвідом енергоменеджменту.

Участь у тренінгу безкоштовна. Всіх учасників на період проведення тренінгу буде забезпечено харчуванням, а кошти, витрачені на проїзд та проживання у готелі, немісцевим  учасникам будуть компенсовані.

Для участі у відборі необхідно заповнити форму

Дедлайн: до 6 лютого включно.

Підтвердження участі до 8 лютого включно.  

Тренінг «Енергоменеджмент в лікарнях» відбуватиметься в рамках реалізації проекту «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях», що виконується GIZ за дорученням уряду Німеччини.

Контакти:

Сакалюк Дмитро, координатор проектів ГО «Екоклуб» Моб. +380673634110

тел./Факс +380362267891 Ел.пошта: [email protected]

Детально - за посиланням.

Більше - у рубриці Грантовий дайджест «Будь у курсі подій – дій»

Департамент економічного розвитку 
Чернігівської облдержадмністрації