back

Дороги області звільняють від снігу

24-01-2019 | 13:27

Як повідомляють у Службі автомобільних доріг області, для забезпечення проїзду на дорогах державного значення минулої доби працювало 94 одиниці спецтехніки та 111 робітників від "Чернігівського облавтодору".

Снігу за добу випало близько 6-8 сантиметрів, плюс 1-2 сантиметри уночі, найбільше у південних районах області. Зранку 24 січня дорожнє покриття місцями було засніжене, також місцями траплялася ожеледиця. Роботи по забезпеченню проїзду автомобільного транспорту тривають. Оскільки сніг учора випав так би мовити сухий (температура була -5…-8), під дією бокового вітру можливе утворення переметів. Наразі ж на диспетчерську службу автодору інформації про суттєві ускладнення руху не надходило.

У першій половині дня сьогодні 127 одиниць спецтехніки та 149 працівників облавтодору продовжують розчищати покриття.

За прогнозом Укргідрометеоцентру на території Чернігівської області 24 січня вдень без істотних опадів, у ніч на 25 січня сніжитиме. Температура вдень -4...-6. Вітер північно-східний, 5-10м/с. На дорогах місцями ожеледиця.

Служба автомобільних доріг закликає усіх водіїв до обов’язкового використання зимових шин та пристроїв проти ковзання на колесах, до дотримання безпечних дистанцій і швидкісного режиму руху та до укомплектування автотранспорту тросами та лопатами.

Для надання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах області у Службі працює цілодобова гаряча лінія за телефонами: (0462) 66-18-93, (095) 271-43-74.

 

За інформацією Служби автомобільних доріг.