back

Стан доріг в області поліпшується

07-12-2018 09:05

Протяжність доріг загального користування місцевого значення, які мали незадовільний стан, скоротилася в області на 39 %.

За інформацією Управління капітального будівництва облдержадміністрації, роботи з поточного середнього ремонту виконані на 123 ділянках автомобільних доріг області, з них 56 — місцевого значення та 67 — комунальної власності. Виконання планів 2018 року на завершальній стадії.

Як стверджують в УКБ, заплановані роботи виконуються на дорогах в повному обсязі та відповідно до встановлених строків. Спеціалісти Управління постійно здійснюють технічний нагляд за ходом виконання робіт, а також обстежують стан придорожніх насаджень у смугах відведення.

Водночас триває формування переліку об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах на 2019 рік. При цьому враховуються всі звернення та пропозиції органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадян, що надходять до Управління щодо ремонту доріг. Після обстеження, розглядається можливість їх включення до названого переліку залежно від фінансового забезпечення.

Крім того в Управлінні розробили дві програми, спрямовані на поліпшення стану автомобільних доріг: Регіональну програму розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2019-2022 роки та Обласну програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Чернігівській області на 2019-2020 роки. Дія обох розпочнеться з 2019 року у разі затвердження їх обласною радою.

 

За повідомленням Управління
капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода