back

Для людей з інвалідністю пройшов день відкритих дверей

30-11-2018 12:24

Напередодні Міжнародного дня інвалідів, 29 листопада, в Чернігівському міському центрі зайнятості провели день відкритих дверей.

Низка заходів розпочалася тренінгом для людей з інвалідністю. Присутніх вчили створювати свій позитивний образ, правильно розставляти життєві пріоритети. Пояснили, як підготуватися до співбесіди з роботодавцем і поводитись на ній, як писати резюме тощо.

Усі бажаючі мали змогу відвідати ярмарок вакансій. Безпосередньо від роботодавців люди з інвалідністю дізналися про вільні робочі місця на підприємствах, специфіку роботи за тим чи іншим фахом. Серед запропонованих вакансії: інспектор кадрів, секретар, охоронець, продавець, столяр, прибиральник, підсобний робітник, кухар, офіціант тощо. Почуті пропозиції зацікавили учасників. Вони охоче пройшли співбесіду і отримали запрошення відвідати підприємство, щоб на місці ознайомитися з умовами роботи.

У той же час роботодавці, представники громадських організацій та фахівці служби зайнятості зібралися за «круглим столом». Розглядали шляхи удосконалення співпраці з метою підвищення ефективності працевлаштування людей з інвалідністю.

Актуальні питання, які обговорювали роботодавці на інформаційному семінарі, – соціальний захист осіб з інвалідністю, типові порушення законодавства про працю та додаткові стимули для роботодавців щодо працевлаштування соціально незахищених громадян.

Подібні заходи цього тижня відбулися в усіх філіях Чернігівського обласного центру зайнятості.

 

 

За інформацією Чернігівського обласного центру зайнятості

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода