Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту Обласної цільової програми національно-патріотичного виховання на 2021-2025 роки

Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської  обласної державної адміністрації підготовлено проєкт Обласної цільової програми національно-патріотичного виховання на 2021-2025 роки (надалі – Програма).

Програма спрямована на забезпечення розвитку в Чернігівській області системи національно-патріотичного виховання, насамперед дітей та молоді, на основі формування й утвердження принципів любові і гордості за власну державу, її історію, мову, культуру, науку, спорт, національних і загальнолюдських цінностей, усвідомлення громадянського обов’язку та зміцнення якостей патріота України як світоглядного чинника, спрямованого на розвиток успішної країни та забезпечення власного благополуччя в ній; формування свідомого громадянина-патріота Української держави, представника української національної еліти через набуття молодим поколінням національної свідомості, активної громадянської позиції, високих моральних якостей та духовних цінностей.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проєкт напрямів діяльності та заходів обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 18 серпня  по 01 вересня 2020 року.

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться по 01 вересня 2020 року включно за адресою: Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, вул. Шевченка, 7, м. Чернігів, 14000. тел.: (0462) 675-443, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Ярошик Любов Миколаївна – головний спеціаліст відділу з питань молоді та організації оздоровлення дітей управління у справах сім’ї та молоді Департаменту, тел. (0462) 774-448 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проєкт програми

Додаток 1

Додаток 2

 

ГО Активне Суспільство України