back

Введення воєнного стану в Чернігівській області: ситуація контрольована

27-11-2018 11:51

Відповідно до прийнятого Верховною Радою України Закону про затвердження Указу Президента «Про введення воєнного стану в Україні» з 9 ранку 28 листопада на території Чернігівської області запроваджується воєнний стан.

Головне: жодних обмежень конституційних прав громадян на сьогодні не запроваджується.

У першу чергу, введення воєнного стану направлено на посилення боєготовності військ, щоб оперативно протидіяти у разі можливої агресії.

Наразі всі військові об’єкти області переведені у стан підвищеної бойової готовності. Проводяться заходи відповідно до календарних планів військових частин щодо вивчення функціональних обов’язків особового складу в умовах введення правового режиму воєнного стану.

Ситуація на периметрі кордону у межах Чернігівської області контрольована. Загострення не прогнозується.

Особовий склад Головного управління Нацполіції в області та підпорядкованих підрозділів відучора переведений на посилений варіант несення служби для забезпечення публічної безпеки та порядку, проведення цілодобового моніторингу та контролю за оперативною ситуацією. Збільшується кількість патрулів на вулицях населених пунктів та на дорогах поза їх межами.

Шановні громадяни! Просимо бути пильними, якщо помітили підозрілих осіб, невідомі або вибухонебезпечні предмети. Повідомте про це правоохоронні органи та органи влади.

Акцентуємо: органи влади, установи, заклади та підприємства області працюють у штатному режимі. Всі соціальні виплати, заробітні плати та пенсії виплачуватимуться вчасно. Жодних підстав для паніки немає. Чернігівщина житиме звичайним життям.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода