back

На Чернігівщині готуються до відзначення Дня Гідності та Свободи

29-10-2018 16:23

З метою належного відзначення у 2018 році Дня Гідності та Свободи, у зв'язку з п'ятою річницею початку масових акцій громадського протесту, що відбулися під час Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, Чернігівською обласною державною адміністрацією розробляється відповідний обласний план заходів.

Чернігівська обласна державна адміністрація звертається до громадських організацій області з пропозицією висловити власне бачення та формат обласних заходів до Дня Гідності та Свободи.

Чернігівська облдержадміністрація готова забезпечити частину фінансових витрат, необхідних для реалізації запропонованих громадськими організаціями заходів (музичний супровід, транспортні послуги тощо).

Пропозиції щодо формату проведення заходів до Дня Гідності та Свободи надсилати до 5 листопада 2018 року на електронну адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації: [email protected]. У темі листа просимо обов’язково зазначати «Пропозиції до плану заходів».

Контактна особа: Ігор Жирнов — заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел. 67-57-59).

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода