back

Про захист прав дітей-сиріт — на тематичному семінарі

19-10-2018 10:17

Захист прав, свобод та законних інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, а також реалізація їхніх прав на влаштування у сімейні форми виховання — тематика дводенного семінару-наради, проведеного цього тижня для керівників служб у справах дітей райдержадміністрацій, Ніжинської, Новгород-Сіверської, Носівської, Прилуцької міських рад, Деснянської та Новозаводської районних рад у місті Чернігові.

Також серед учасників — представники обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Головного територіального управління юстиції в області, дитячий лікар-психіатр.

Під час семінару розглянули цьогорічні результати діяльності служб у справах дітей області стосовно влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до сімейних форм виховання. Також обговорили актуальні аспекти роботи щодо усиновлення дітей, ведення обліку кандидатів в усиновлювачі, здійснення нагляду за усиновленими дітьми, функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, здійснення соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, з числа внутрішньо переміщених осіб, які залишилися без батьків.

 

 

За інформацією Служби у справах дітей
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода