back

Держслужбовці, спеціалісти з державного управління та науковці можуть пройти навчання в японському виші

05-10-2018 17:13

Українських держслужбовців і спеціалістів з державного управління запрошують взяти участь у стипендіальній програмі з фокусом на енергоефективність Токійського Національного інституту політичних студій. Пропозиція актуальна також для випускників профільних вишів та науковців, які мають досвід роботи в енергетичному секторі. Програма фінансується японською стороною.

Наразі пропонується на вибір три напрями: магістратура (тривалість 1 рік і 2 роки) та докторантура (PhD), тривалість 3 роки.

До 12 жовтня 2018 року необхідно надати первинний пакет документів у електронній формі на адресу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України [email protected].

Вимоги до кандидатів:

- вільне володіння англійською мовою;

- відповідний академічний рівень;

- вміння проводити наукові дискусії та дослідження в конкурентній міжнародній академічній спільноті у сфері енергоефективності.

Претенденти мають подати:

– резюме кандидата англійською мовою;

– мотиваційний лист англійською мовою з чітким поясненням зацікавленості навчання у Японії та як це навчання допоможе йому у подальшій роботі після повернення в Україну;

– підтвердження рівня володіння англійською мовою (сертифікат IELTS або TOEFL виданий не раніше осені 2016 року).

Оголошення результатів відбору — 19 жовтня 2018 року. Про результати учасників повідомлять у письмовій формі.

Запитання щодо пакету документів можна поставити представникам Офісу JICA в Україні Альоні Ткач ([email protected]) та Олесі Маркович ([email protected]) або за телефоном (044) 224-58-59.

Докладніше про пропозицію за посиланням.

 

Департамент економічного розвитку
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода