back

Анонс. Конкурс Мінмолодьспорту з визначення проектів ІГС на 2019 рік

Міністерство молоді та спорту України проводить конкурс з визначення проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2019 році.

Конкурсні пропозиції подаються на розв’язання таких пріоритетних завдань:

1. Формування ціннісних орієнтирів та утвердження національно-патріотичної свідомості дітей та молоді.

2. Популяризація національної духовно-культурної спадщини.

3. Підвищення рівня знань про видатних особистостей українського державотворення та героїв боротьби українського народу за незалежність і територіальну цілісність України.

4. Ушанування пам’яті жертв окупаційних режимів, зокрема Голодомору 1932-1933 років і масових голодів 1921-1923 і 1946-1947 років, депортації кримсько-татарського народу.

5. Збільшення чисельності членів громадських об'єднань, діяльність яких спрямована на національно-патріотичне виховання дітей та молоді.

6. Збільшення чисельності молоді, що готова до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

7. Підготовка громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Конкурсні пропозиції подаються у друкованій та електронній формі.

Громадська організація може подавати на Конкурс кілька конкурсних пропозицій.

Документи приймаються з дня опублікування оголошення до 1 жовтня цього року щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 10:00 до 17:00 (у п’ятницю – до 15:00) за адресою: м. Київ, вул.Еспланадна, 42, к. 712.

Контактний телефон: (044)-289-08-30.

Електронна адреса: [email protected].

Конкурс буде завершено впродовж 15 днів після затвердження Державного бюджету України на 2019 рік.

Детальніше за посиланням.

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода