back

Сайти органів влади мають бути якісно наповненими

04-09-2018 16:17

Про те, як зробити сайти державних установ цікавішими та кориснішими для пересічного користувача, розповіли сьогодні фахівці Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації на навчальному семінарі для представників райдержадміністрацій та ОТГ області.

Захід організований Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Під час тренінгу говорили про особливості комунікації з медіа. Зокрема працівники Департаменту радили розглянути можливість створення спеціальних інформаційних розсилок за певний період. Окремий акцент — робота в соціальних мережах.

Не оминули й тему розвитку місцевого мовлення. На сьогодні в області існує лише 6 місцевих радіомовників, з яких 3 – комунальних. Втім, переваги місцевого мовника очевидні.

Читати також: Навіщо та як створити ОТГ власне радіо?

Наголошувалося й на необхідності підтримки інформаційної кампанії щодо відключення аналогового мовлення.

Читати також: Чернігівщина — на порозі відключення аналогового телемовлення

Окрім того, був запропонований детальний аналіз усіх рубрик на сайтах РДА з рекомендаціями для подальшої роботи.

– Не зважаючи на реформування деяких підрозділів райдержадміністрації, на якість роботи це не має вплинути. Громадяни повинні отримувати оперативну та вичерпну інформацію про життєдіяльність свого району чи ОТГ, – зауважив в. о директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА Ігор Слезко.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю 
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода