back

Свято з користю: у Чернігові пройшов «Фестиваль молока»

27-08-2018 12:02

Більше трьох десятків провідних виробників молочної продукції Чернігівщини презентували свій товар на четвертому обласному «Фестивалі молока». У неділю, 26 серпня, у Центральному парку культури та відпочинку любителі молочки могли не тільки купити масло, сири, йогурти та інші продукти, а й продегустувати. Дітям пропонували також і десерти.

— На фестивалі представлена майже вся область. Жодна презентація не залишилася поза увагою. Подібний захід — гарна можливість не тільки покуштувати та придбати улюблену продукцію, а й більше дізнатися про самого виробника, — переконаний заступник голови ОДА Сергій Сергієнко. Він разом з першим заступником голови обласної ради Валентином Мельничуком вручив цьогорічним учасникам дипломи та пам’ятні подарунки.

Крім виробників молока та молочної продукції, свої товари представили провідні хлібозаводи, медовари, майстри декоративно-прикладного мистецтва області. Зокрема, розповіли про розвиток бізнесу в громадах.

— Вперше у «Фестивалі молока» взяла участь компанія Agricom Group (авт. завод з виробництва зернових пластівців ТОВ «Добродія Фудз» у Михайло-Коцюбинській ОТГ), — коментує на своїй сторінці у facebook в.о. голови облдержадміністрації Юлія Свириденко. — Цим заходом ми пропагуємо здорове харчування та здоровий спосіб життя, а також підтримуємо місцевих товаровиробників.

Гості фестивалю також долучилися до цікавих ігротек, майстер-класів, різноманітних конкурсів та спортивних змагань, тематичних вікторин.

Святкового настрою додавали виступи творчих професійних та аматорських колективів і виконавців Чернігівщини.

Детальніше у сюжеті телеканалу «Новий Чернігів»:

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода