back

На білоруські «Береги Дружби – 2018» їздила команда з Чернігівщини

20-08-2018 12:42

Нещодавно в Білорусі відбувся VІІ міжрегіональний молодіжний екологічний зліт з вивчення та збереження біологічного різноманіття в Поліському регіоні «Береги Дружби–2018». Організатор заходу — Гомельський державний обласний екологічний центр дітей та юнацтва.

Цьогоріч серед 14 команд-учасниць була й команда з Чернігівської області — «Екофани» з Менської ОТГ.

Програма зльоту була насиченою: екологічний турнір, еко-брейн-шоу, круглий стіл з обміну досвідом, екологічний квест «Поліські робінзони» (містив конкурсно-ігрову програму з елементами нічного орієнтування на місцевості та виконання низки завдань про природу, історію та культуру Полісся), майстер-клас із виготовлення виробів з холодного фарфору та екскурсійна поїздка до Гомельского палацово-паркового ансамблю. І все це впродовж чотирьох днів.

Додому чернігівські «Екофани» привезли п’ять дипломів, два з яких загальнокомандні: диплом І ступеня команда виборола в екологічному квесті «Поліські робінзони», ІІІ ступеня — в конкурсі візитівок.

За підсумками зльоту «Береги Дружби–2018» команда учнів закладів освіти Менської ОТГ нагороджена дипломом і кубком переможця.

 

 

За інформацією Управління освіти і науки
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода