back

Новий проект від Асоціації ОТГ та Програми «U–LEAD з Європою»

20-08-2018 11:32

Асоціація об’єднаних територіальних громад за підтримки Програми «U–LEAD з Європою» розпочинають реалізацію нового проекту «Впровадження інструментів ефективного муніципального менеджменту та правнича допомога громадам».

Мета Проекту — впровадження в діяльність органів місцевого самоврядування ОТГ ефективних інструментів сучасного муніципального менеджменту, що забезпечують сталий розвиток, правовий супровід та захист громад.

Основне завдання — правова допомога органам місцевого самоврядування базового рівня з питань, що виникають при реалізації права щодо добровільного об’єднання та приєднання територіальних громад.

Для реалізації Проекту шляхом відкритого конкурсного відбору буде сформовано команду висококваліфікованих адвокатів, які за запитами громад надаватимуть професійну правову допомогу безоплатно (pro bono).

Отримати зазначену допомогу можуть не лише члени Асоціації, а й усі сільські, селищні та міські ради, що планують або вже реалізовують процедури добровільного об’єднання (приєднання) територіальних громад.

З умовами участі в проекті можна ознайомитися за посиланням.

 

За інформацією Департаменту економічного розвитку
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода