back

На Бахмаччині оздоровчий заклад «Мрія» розпочав роботу в оновлених умовах

07-08-2018 16:47

Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія», що діє на базі Курінської загальноосвітньої школи (Бахмацький район), цьогоріч пропонує дітям більш комфортний літній відпочинок. Адже спільними зусиллями влади, громади та представників бізнесу здійснено модернізацію закладу.

– Нам разом вдалося зробити немало. Придбано нові меблі, м’який інвентар, кухонне приладдя. Першочергово подбали і про пожежну безпеку. Приємно змінилася їдальня. Заново побудовано санблок  зі встановленням внутрішніх туалетів і душових кабін, – зазначає голова Бахмацької райдержадміністрації Тетяна Неділько.

На реконструкцію об’єкту та оновлення матеріально-технічної бази було спрямовано близько  двох мільйонів гривень, з яких один мільйон – кошти субвенції державного бюджету місцевим бюджетам щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

До урочистого відкриття оздоровчої зміни, яке відбулося вчора, 6 серпня, долучилися заступник директора Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА В'ячеслав Голуб, голова Бахмацької райдержадміністрації Тетяна Неділько, Курінський сільський голова Леонід Вдовенко.

У закладі цього року оздоровлюватимуться та організовано проводитимуть своє дозвілля 70 дітей.

Усього ж в області вже отримали послуги з оздоровлення та відпочинку понад 45 тисяч дітей, у тому числі оздоровилися 13,6 тисячі.

На це з різних джерел фінансування використано 47,4 мільйона гривень, зокрема з обласного бюджету – майже 23 мільйона гривень, з бюджетів районів, міст та ОТГ – 17,4 мільйона.

 

 

За інформацією Бахмацької райдержадміністрації
та Департаменту сім’ї, молоді та спорту
Чернігівської облдержадміністрації

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода