back

Зроблено ще один крок до створення Центру надання комплексної допомоги учасникам АТО

02-08-2018 12:50

1 серпня в Чернігівській обласній раді відбулося третє засідання робочої групи щодо вивчення питання створення Центру надання соціальної, медичної та психологічної допомоги учасникам бойових дій, учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих воїнів. Провів засідання її співголова, перший заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук.

Раніше члени робочої групи ознайомились з матеріально-технічною базою медичних закладів міста: державного закладу «Вузлова лікарня станції Чернігів Південно-Західної залізниці», комунальних лікувально-профілактичних закладів «Чернігівський обласний госпіталь ветеранів війни», «Чернігівський обласний кардіологічний диспансер» та «Чернігівська обласна лікарня».

Зваживши на усі «за» та «проти», члени робочої групи дійшли до висновку про доцільність створення Центру надання комплексної допомоги учасникам АТО у вигляді некомерційного комунального закладу обласної ради на базі вузлової лікарні станції Чернігів Південно-Західної залізниці. Центр має надавати послуги з психологічної і соціальної реабілітації. Для діагностичного обстеження та лікування учасників АТО запропоновано використати базу обласної лікарні.

Створення реабілітаційного Центру надання комплексної допомоги учасникам АТО ще потребує вивчення та узгодження низки юридичних та фінансових питань, зокрема стосовно його фінансування та  підпорядкування.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода