back

Обласна літня школа для талановитих дітей відпрацювала дві зміни

20-07-2018 14:45

Днями завершилась робота обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей. Цьогоріч перша зміна пройшла у форматі англомовного табору, профіль другої – національно-патріотичне виховання. 80 юнаків та дівчат Чернігівщини стали учасниками літньої школи.

За три тижні слухачі  побували в різних куточках області, зокрема здійснили екскурсії до національних історико-культурних заповідників «Гетьманська столиця» у Батурині та «Качанівка», що на Ічнянщині. Відвідали учні й історико-культурний центр «Вітрила Маклая», музеї Седнєва та Чернігова.

Діти стали учасниками проекту «Мій дім – Україна!», творчої лабораторії «Як можна стати успішним в житті», зустрілися з бійцями АТО та волонтерами, представниками громадської організації «Єдина родина Чернігівщини», Північного корпусу. Також вони взяли участь в Олімпійському дні, майстер-класах з веслування на човнах «Дракон», навчилися створювати сувеніри своїми руками. Щоденно  проводилися інтерактивні заняття, інтелектуальні та спортивні змагання, творчі конкурси, цікаві квести.

Про події, що відбувалися в обласній літній школі, читайте на сайті школи.

 

 

Управління освіти і науки
Чернігівської облдержадміністрації

 

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода