back

На Чернігівщині семеро сиріт отримають власне житло

14-07-2018 09:00

Рішення про придбання квартир і будинків дітям-сиротам, а також особам з їх числа погодила відповідна комісія при Чернігівській обласній державній адміністрації вчора, 13 липня.

На засіданні, яке провела начальник Служби у справах дітей ОДА Людмила Зеленько, розглянуті пропозиції щодо придбання житла, підготовлені Талалаївською, Ріпкинською райдержадміністраціями, Бобровицькою, Семенівською міськими радами, Варвинською, Ріпкинською селищними радами, Вертіївською і Кіптівською сільськими радами.

Помешкання для семи сиріт купуватимуть за рахунок коштів субвенції з державного бюджету. Загальна вартість запропонованих об’єктів – понад 1,2 мільйона гривень.

– Питання забезпечення житлом цієї категорії осіб є надзвичайно важливим. Тож місцеві органи влади разом з усіма задіяними в цьому процесі службами мають своєчасно здійснити повний комплекс необхідних заходів. Аби оперативно і якісно освоїти державні кошти, виділені області, й забезпечити житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа, – наголосила Людмила Зеленько.

 

За інформацією Служби у справах дітей
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода