back

Голова ОДА привітав поліцію Чернігівщини з третьою річницею Національної поліції України

06-07-2018 20:04

З нагоди третьої річниці від дня створення Національної поліції України у приміщенні ГУНП в Чернігівській області 6 липня відбулися урочисті збори за участю керівництва міста і області, представників правоохоронних відомств та поважних гостей.

Урочисті збори відкрив начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін. У вітальній промові він зупинився на основних змінах, які покращили роботу поліції за цей час. Насамперед, йдеться про вдосконалення системи реагування на заяви та повідомлення громадян. Так, протягом року створено центр управління нарядами поліції області – введено у дію відділ служби «102», оператори якого приймають всі без винятку телефонні дзвінки. У структурних відокремлених відділах та відділеннях поліції області запущені групи реагування патрульної поліції, що значно прискорило реагування на повідомлення громадян та інші події. Також цього року чернігівські спецпризначенці закінчили навчання та отримали сертифікати поліцейського спецпідрозділу «КОРД».

Із третьою річницю створення Національної поліції України полісменів області привітав голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч. Він передав колективу Нацполіції сертифікат на отримання фінансування. Ці кошти планується витратити на вдосконалення «Мережі безпеки» - першої в Україні загальнообласної системи відеоспостереження, яка вже дала відчутні результати щодо встановлення осіб та транспортних засобів, причетних до протиправної діяльності.

- На Чернігівщині повністю перебудовується адміністративно-територіальний устрій. Вже створено 37 об’єднаних територіальних громад. У найближчий рік-півтора ми матимемо до 60 громад, які будуть об’єднані в чотири повіти. Ці процеси відобразяться і на роботі Національної поліції. Адже в умовах змін маємо забезпечити роботу і поліції, і охорони здоров’я, всіх служб, - сказав очільник області у вітальному слові.

Розпорядженням голови Чернігівської ОДА за зразкове виконання службового обов’язку, високий професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції України подяку оголошено:

  - Лабадину Олександру Дмитровичу - капітану поліції, командиру взводу № 2 роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Чернігівській області;

  - Лось Ірині Володимирівні - капралу поліції, поліцейському взводу № 2 роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» Головного управління Національної поліції в Чернігівській області;

  - Недільку Роману Ігоровичу - підполковнику поліції, старшому інспектору з особливих доручень управління організаційно-аналітичного забезпечення Головного управління Національної поліції в Чернігівській області;

  - Сакиру Володимиру Дмитровичу - пенсіонеру Міністерства внутрішніх справ України.

До привітань полісменам долучились Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, перший заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук, прокурор Чернігівської області Володимир Комашко.

 

За повідомленням сектору комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода