back

У Ніжині оголошено дні жалоби

06-07-2018 22:04

6 липня у місті Ніжині загинуло троє дітей, з яких двоє підлітків 2005 та один 2004 років народження. Нещастя сталось через руйнування плити перекриття у двоповерховій недобудові.

У зв'язку із трагічною загибеллю дітей Ніжинський міський голова Анатолій Лінник підписав розпорядження про оголошення у місті Ніжині Чернігівської області 6, 7 та 8 липня 2018 року Днями жалоби.

У ці дні на будівлях і спорудах Ніжинської міської ради, виконавчого комітету, управлінь, відділів міської ради, підприємств, установ, закладів будуть приспущені Державні Прапори України. Також відмінять усі розважально-концертні, спортивні, інші культурно-масові заходи місцевого значення.

Чернігівська ОДА висловлює щирі співчуття родинам загиблих.

* * * 

На місці трагічної загибелі дітей працювали рятувальники, слідчо-оперативні групи поліції, а також працівники з прокуратури.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальні провадження та розпочато розслідування в рамках частини 2 статті 275 Кримінального кодексу України (порушення правил безпечної експлуатації будівель і споруд, якщо воно спричинило загибель людей), а також за пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, яке кваліфікується як нещасний випадок.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА

 

 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода