back

Мінрегіон погодив 176 проектів регіонального розвитку, поданих з ОТГ області

30-06-2018 10:28

Всі 37 об’єднаних територіальних громад Чернігівщини одержали погодження Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України щодо проектів, що будуть реалізовуватися за кошти інфраструктурної субвенції. Загальна сума проектів склала 143,3 мільйона гривень.

Всього передбачається профінансувати 176 проектів.

Найбільше — 82 проекти — стосуються реконструкції або відновлення вуличного освітлення.

На придбання для комунальних підприємств транспортних засобів спеціального призначення та комплектувальних виробів до них спрямовані 26 проектів; стільки ж — на капітальний ремонт вулиць та доріг комунальної власності.

Реконструкцію, капітальний ремонт, переобладнання, перепрофілювання будівель бюджетних установ передбачають 24 проекти; 12 — будівництво, реконструкцію, капітальний ремонт об’єктів водопостачання та водовідведення.

За трьома проектами буде придбано транспортні засоби для підвезення дітей до навчальних закладів. Фінансування ще двох спрямують на розроблення містобудівної документації.

І одна пропозиція одержить кошти на умовах співфінансування програм і проектів, що реалізуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів.

   Читати також: На Чернігівщині реалізовуватимуться 18 проектів за кошти ДФРР

 

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода