back

Конкурс для об'єднаних громад щодо впровадження партисипативної моделі стратегічного планування

25-06-2018 16:25

Фонд Розвитку Місцевої Демократії (Польща) оголошує конкурс з відбору об’єднаних територіальних громад для участі у проекті «Підтримка реформи місцевого самоврядування - впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах північно-центральної і західної України», який реалізовується за підтримки Міністерства закордонних справ Польщі.

До участі в конкурсі запрошуються сільські, селищні та міські об’єднані територіальні громади, які знаходяться на території Львівської, Київської, Полтавської, Сумської, Чернігівської областей.

У межах конкурсу буде відібрано 20 об’єднаних територіальних громад (по 4 громади з кожної області).

Мета проекту - зміцнення спроможності органів місцевого самоврядування і громадських організацій у сфері стратегічного планування із використанням успішних практик органів місцевого самоврядування Польщі. Проект реалізовуватиметься у 2018-2019 роках і включатиме проведення регіональних форумів стратегічного планування, консультативну та тренерську роботу в громадах для створення Стратегій розвитку громад, навчальні візити представників українських громад до Польщі та загальноукраїнську конференцію.

Вимоги до учасників конкурсу:

- для участі в конкурсі необхідно до 6 липня 2018 року включно 
(до 18:00) подати заповнену форму заявки на участь;

- заявки приймаються тільки від громад, у яких немає попереднього досвіду співпраці з іншими програмами щодо підготовки стратегій, зокрема програмами U-LEAD і DOBRE;

- заявки приймаються виключно електронною поштою на адресу [email protected] з темою ЗАЯВКА_ГРОМАДА_ОБЛАСТЬ.

Про результати конкурсу його учасників буде повідомлено електронним листом за адресою, вказаною в заявці на участь до 12 липня 2018 року.

Детальна інформація разом з аплікаційною формою.

За додатковою інформацією потрібно звертатися до українського координатора проекту: Ігор Каспрук | (050) 370 31 03 | [email protected].

Детально за посиланням 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода