back

Резервісти набувають практичних навичок з тероборони

22-06-2018 09:40

На одному з військових полігонів області продовжується тактичне навчання з територіальної оборони «Північна фортеця – 2018». Резервісти відпрацьовують ряд бойових вправ.

Учора, 21 червня, учасники навчань, зокрема, тренувалися в затриманні порушників. За легендою, ця дія відбувалася на блокпосту в зоні бойових дій. Крім того, бійці відпрацьовували захоплення зайнятого бойовиками будинку, відбиття нападу доріг, обкатку танком та інші ситуації, наближені до військових дій.

Відеосюжет дивіться за посиланням  

 

Нагадаємо, що до участі у зборах також долучилися голови районних державних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад, керівники структурних підрозділів Чернігівської ОДА.

 

Читати також: Чернігівська ОДА відпрацьовує організацію тероборони — в межах своїх повноважень

На Чернігівщині тривають військові збори резервістів

На Чернігівщині розпочалось тактичне навчання з територіальної оборони «Північна фортеця»

 

Довідково

Відповідно до рішення голови Чернігівської ОДА, у навчаннях «Північна фортеця-2018» беруть участь військовозобов’язані державні службовці, які працюють у структурних підрозділах і апараті обласної державної адміністрації, районних державних адміністраціях.

Тактичні навчання «Північна фортеця-2018» триватимуть до 27 червня. Їх учасники відпрацьовують застосування підрозділів територіальної оборони за основними завданнями: прикриття ділянки державного кордону, забезпечення руху військових колон, ізоляція району бойових дій, оборона важливих об’єктів, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника, ведення бойових дій у місті та в лісі. Такі навчання організовані з використанням досвіду застосування військових частин (підрозділів) територіальної оборони країн Балтії та скандинавських країн.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода