back

Триває модернізація медичних закладів області

21-06-2018 11:33

Цього разу новим обладнанням, яке дозволить підвищити якість медичного обслуговування населення, поповнилися Іванівська лікарська сімейна амбулаторія.

Так, за кошти, надані з державного бюджету, при співфінансуванні Іванівською ОТГ було придбано сучасне медичне обладнання на загальну суму 305,6 тисячі гривень.

Відтепер медичні працівники Іванівської дільниці зможуть визначати показники крові та сечі пацієнтів, використовуючи в роботі сучасний гематологічний аналізатор, холестерометр, аналізатор сечі, діагностувати злоякісні новоутворення шкіри за допомогою дерматоскопа, діагностувати захворювання бронхів та легенів, використовуючи спірограф, розпізнавати глаукому, вимірюючи очний тиск за допомогою безконтактного вимірювача внутрішньо очного тиску. Для надання невідкладної допомоги лікарі мають змогу застосовувати мішок Амбу для штучної вентиляції легень та кисневий концентратор. Амбулаторія має сучасні ваги для дорослих та дітей, що автоматично визначають індекс маси тіла.

На даний час матеріально-технічна база Іванівської амбулаторії відповідає примірному табелю оснащення, рекомендованому МОЗ України.

Прес-служба Управління охорони здоров’я
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода