back

За Кубок України з мотокросу знову боротимуться на Чернігівщині

11-06-2018 15:31

Вдруге за останні тридцять років на Чернігівщині пройде змагання за Кубок України з мотокросу. Така можливість після тривалої перерви з’явилася минулого року, цьогоріч вирішили повторити.

Про деталі спортивних випробувань сьогодні розповіли під час брифінгу в ОДА.

– У змаганні братимуть участь спортсмени як професіонали, так і аматори, віком від 5 до 60 років. Вперше задіяна категорія «Жінки». Представлено такі класи мотоциклів: 50 см3, 65 см3, 85 см3, МХ2, опен, повітряний клас. Траса вже підготовлена. Найшвидший спортсмен отримає грошову винагороду, на інших чекають кубки, – зазначив член Федерації мотокросу України Олександр Барбаш.

Директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш зауважила, що, на жаль, на Чернігівщині немає обласного відділення Федерації мотокросу України, втім дуже активна ГО «Чернігівська обласна організація роботодавців – міжнародних перевізників». Завдяки їй, а також підтримці ОДА та профільного міністерства, відбудеться змагання.

До участі зареєстровано сто учасників.

За результатами випробувань планується відбір спортсменів до складів збірних команд України для участі в офіційних міжнародних змаганнях з мотоциклетного спорту (мотокрос) відповідно до календарів Міжнародної (FIM) та Європейської (FIM Europe) мотоциклетних федерацій на 2018 рік.

Де і коли спостерігати видовищне свято драйвового спорту - у прямій мові Ніни Лемеш

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода