back

Призерів міжнародних змагань з олімпійських видів спорту відзначили в облдержадміністрації

07-06-2018 17:24

Володарів призових місць на офіційних міжнародних змаганнях з олімпійських видів спорту у складі збірних команд України протягом першого кварталу 2018 року та їх особистих тренерів відзначили грошовими винагородами Чернігівської облдержадміністрації сьогодні, 07 червня.

Заслужені винагороди спортсменам та їх тренерам вручив голова облдержадміністрації Валерій Куліч на виконання обласної Програми розвитку фізичної культури та спорту Чернігівської області на 2017-2020 роки.

Хто вони, спортивна гордість Чернігівщини?

Ігор Рептюх – чемпіон (вільний стиль 20 км, лижні гонки), срібний призер (середня дистанція 12,5 км біатлон), бронзовий призер (спринт 7,5 км, біатлон) ХІІ зимових Паралімпійських ігор 2018 року. Вихованець Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», заслужений майстер спорту України з біатлону, член збірної команди України з зимових видів спорту серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Тренери:

Андрій Миколайович Литвинець – начальник Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». Заслужений тренер України з біатлону. Заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Володимир Петрович Сторожок– Заслужений тренер України з лижних гонок. Заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Ірина Варвинець - Заслужений майстер спорту України з біатлону, дворазова чемпіонка (спринт 7,5 км, змішана естафета 2х6 км+2х7,5 км), срібна призерка (гонка переслідування 10 км) чемпіонату Європи з біатлону                 2018 року, вихованка СДЮШОР з лижного спорту обласної організації ФСТ «Україна» та Чернігівської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Тренери:

Микола Миколайович Зоц – Заслужений тренер України, тренер національної збірної команди України з біатлону. Заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Жанна Степанівна Зоц – Заслужений тренер України з біатлону.

Артем Прима – Заслужений майстер спорту України з біатлону, чемпіон Європи з біатлону 2018 року в змішаній естафеті 2х6 км+2х7,5 км, вихованець Чернігівської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Тренери:

Олександр Васильович Ворчак – Заслужений тренер України з біатлону. Заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Світлана Леонідівна Ворчак – Заслужений тренер України з біатлону.

         Чемпіонат Європи з кульової стрільби відбувся у період з 16 по 26 лютого 2018 року у м. Дьйор (Угорщина). В ньому брали участь 96 спортсменів із 48 країн. Загалом збірна команда України виборола на чемпіонаті 19 високих нагород. Однією зі спортсменок, які представляли Чернігівщину на змаганнях, була Олена Костевич.

Олена Костевич - Заслужений майстер спорту України з кульової стрільби, бронзова призерка чемпіонату Європи 2018 року у вправі ПП-3 серед змішаних команд, вихованка Чернігівської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Тренери:

Ігор Борисович Чередінов – Заслужений тренер України з кульової стрільби. Заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Світлана Віталіївна Чередінова – Заслужений тренер України з кульової стрільби.

 

 

За інформацією Департаменту сім'ї, молоді та спорту
Чернігівської облдержадміністрації

 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода