back

Про навчання у Гончарівському – з перших вуст

01-06-2018 16:06

Про проведення в червні цього року експериментальних навчальних зборів з оперативним резервом № 2 119-ї окремої бригади територіальної оборони йшла мова сьогодні, 1 червня, під час прес-брифінгу в Чернігівському обласному військовому комісаріаті.

Обласний військовий комісар Олександр Криворучко наголосив, що ці збори — навчання, а не чергова хвиля мобілізації. Тим самим він спростував чутки, що активно розповсюджуються від часу появи інформації про згадані навчання.

Що ж відбуватиметься насправді? У другій половині червня в селищі Гончарівське Чернігівського району пройдуть експериментальні навчальні збори резервістів другої черги на базі новоутвореної бригади територіальної оборони. У навчаннях візьмуть участь близько 3700 військовозобов’язаних з усієї Чернігівської області, буде залучено близько 80 одиниць техніки.

Під час навчань резервісти безкоштовно забезпечуватимуться військовою формою, харчуванням, проживанням у наметовому таборі та медичним обслуговуванням. Передбачена і грошова компенсація як для безробітних резервістів, так і для працюючих.

 

За інформацією Чернігівського
обласного військового комісаріату

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода