back

Завершується прийом заявок на обласний конкурс рукописів місцевих авторів

07-05-2018 11:08

Літераторам і науковцям Чернігівщини, охочим спробувати цього року видати власну книгу коштом обласного бюджету, варто поспішити. Прийом матеріалів на обласний конкурс рукописів місцевих авторів завершується 15 травня.

Конкурс зорієнтований на забезпечення доступу широкої громадськості до кращих творів місцевих авторів, потенційно запитуваних аудиторією та суспільно важливих, які, втім, не мають перспективи випуску у комерційних видавництвах.

Подані твори оцінюватиме комісія з питань підтримки місцевого книговидання при облдержадміністрації. Рукописи, визнані кращими, будуть випущені в світ без жодної оплати з боку авторів. Віддруковані примірники передаватимуться до бібліотек та навчальних закладів області, інших зацікавлених установ задля задоволення потреб читачів Чернігівщини, розповсюджуватимуться під час презентаційних заходів. Видані книги також будуть розміщені в електронному вигляді на веб-сайті Чернігівської ОДА.

Для участі у конкурсі слід до 15 травня включно подати до Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації:

завершений рукопис твору в електронному вигляді;

— заяву визначеної форми на винесення рукопису на конкурс;

— мотиваційний лист з обґрунтуванням доцільності випуску рукопису в рамках обласної Програми бюджетним коштом (обсягом до 2000 знаків або 1 аркуш А4);

— анотацію на рукопис та короткі відомості про автора (авторський колектив, упорядників);

— для творів наукового спрямування — дві фахові рецензії.

Заява та рецензії на рукопис подаються у паперовому вигляді,  засвідчені особистими підписами відповідних осіб, або в електронному вигляді, якщо засвідчуються електронними цифровими підписами.

Дати подачі заяв, надісланих поштою, визначатимуться за штемпелем.

Рукописи приймаються щоденно, крім суботи, неділі за адресою: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА, вул. Шевченка, 7 (вхід з боку скверу ім. Попудренка), к. 2, м. Чернігів, з 8:00 год. до 17:00 год., перерва з 13:00 год. до 14:00 год.

Виплата гонорарів чи іншої винагороди авторам не передбачена.

Кількість рукописів, що будуть видані за результатами конкурсу, не визначена і залежатиме від рішення комісії, якості поданих творів та вартості випуску їх друком.

Детальні умови конкурсу описані у відповідному Положенні.

За додатковою інформацією просимо звертатися до Валерія Сорокіна за телефоном (0462) 67-86-94 або електронною поштою [email protected].

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода