back

Конкурс публікацій про впровадження державної регіональної політики в Україні

Всеукраїнська мережа фахівців і практиків з регіонального та місцевого розвитку РЕГІОНЕТ, Група радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою» і мережа Агенцій регіонального розвитку оголошують конкурс публікацій про впровадження державної регіональної політики в Україні.

Автори трьох статей, які стають переможцями конкурсу, отримують винагороди: 3 тисячі гривень — за перше місце, 2 тисячі гривень — за друге місце, 1 тисяча гривень — за третє місце.

Прийом заявок триватиме з 10 травня до 25 червня поточного року.

До участі у Конкурсі допускаються матеріали, вперше опубліковані у друкованих ЗМІ у період з 12 квітня до 20 червня 2018 року. Роботи мають ґрунтуватися на інтерв’ю з провідними фахівцями Групи радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою» або на інших матеріалах, підготовлених спільно з Групою радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою».

Тематичні пріоритети конкурсних робіт:
– законодавче забезпечення нової державної регіональної політики;
– інституційне забезпечення регіонального розвитку;
– підтримка розроблення та реалізації державної та регіональних стратегій розвитку;
– вдосконалення механізмів фінансування регіонального розвитку;
– підтримка розроблення та реалізації проектів регіонального розвитку;
– вдосконалення системи моніторингу регіонального розвитку;
– просторове планування та розвиток територій

Учасник може подати більше однієї конкурсної роботи, оформивши їх окремими конкурсними заявками.

Детальна інформація про конкурс та форма заявки на участь містяться у відповідному положенні.

Група радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою» також надала додаткові матеріали, які мають стати підґрунтям для підготовки і подальшої публікації в регіональних ЗМІ статей щодо впровадження державної регіональної політики в Україні.

Конкурс проводиться з метою активізації журналістської діяльності для висвітлення процесів впровадження нової державної регіональної політики в Україні, підвищення поінформованості та обізнаності населення стосовно реалізації реформи місцевого самоврядування і децентралізації влади; демонстрації наявних можливостей та кращих практик розвитку громад; формування партнерських відносин Агенцій регіонального розвитку з журналістами, які готові висвітлювати процеси регіонального розвитку; залучення інтелектуальних ресурсів Групи радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою» для підвищення компетенції фахівців на регіональному рівні.

Довідкову інформацію з питань участі у конкурсі можна отримати за тел.: (050) 501 3666, або надіславши запит на електронні адреси: [email protected] та [email protected]

За інформацією Групи радників з впровадження
державної регіональної політики в Україні
Програми «U-LEAD з Європою»

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода