back

Чернігівському ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою – 25 років

21-04-2018 09:00

25-у річницю створення Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою урочисто відзначили у п’ятницю, 20 квітня, на Красній площі. Понад півтисячі людей зібралися з цієї нагоди у середмісті Чернігова – викладачі, вихованці, випускники, колишні курсанти ліцею. Серед них – голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч.

За чверть століття своєї роботи ліцей випустив понад три тисячі юнаків, з яких дві тисячі продовжили навчання у військових вишах, а понад півтори тисячі випускників закладу несуть службу у лавах Збройних Сил та інших силових структур України.

Нині в ліцеї навчаються та виховуються 327 ліцеїстів, уродженці Чернігівщини та інших регіонів України, які вирішили присвятити своє життя служінню та захисту Батьківщини.

З вітальним словом до зборів звернулися начальник ліцею Микола Шпак, голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч та обласної ради Ігор Вдовенко. Серед запрошених гостей були також начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Микола Конопацький, полковник, військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату Олександр Криворучко, полковник, командир 8-го Навчального центру Державної спеціальної служби транспорту Степан Гута, голова громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» Микола Миколайович Шанський та інші.

Також голова Чернігівської ОДА презентував ліцею сертифікат на придбання автобуса та вручив працівникам закладу принагідні відзнаки обласної державної адміністрації.

Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено Заносієнка Андрія Геннадійовича – заступника начальника ліцею з виховної роботи – начальника відділення виховної роботи Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено Атаманенко Тетяні Олександрівні – учителю хімії та біології Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та Голован Людмилі Михайлівні – учителю інформатики Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода