back

Реконструкція «Юності»: на стадіон зайшла перша важка техніка

20-04-2018 08:34

Реконструкція стадіону Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність» в обласному центрі – це створення сучасного спортивного комплексу, один із проектів, що реалізується коштом Державного фонду регіонального розвитку на Чернігівщині. Його втілення сприятиме розвитку фізичного виховання молоді міста і області – переконані у Чернігівській ОДА, яка і реалізовує проект. Учора, 19 квітня, поточний стан виконання робіт оглянув голова ОДА Валерій Куліч.

«Освоєння перших коштів, виділених на стадіон «Юність», розпочалося восени минулого року. Які роботи вже були проведені – бачимо зараз у підтрибунних приміщеннях, – розповів Валерій Куліч. – Сьогодні ж на стадіон зайшла перша техніка для виконання земляних робіт – ми приступили до реконструкції покриття поля, йдемо по плану-графіку».

«Ми розраховуємо отримати сучасний стадіон, який відповідатиме всім сучасним вимогам. Заплановано повну реконструкцію трибун із будівництвом навісу над ними, поля стадіону, бігових доріжок, підтрибунних приміщень – роздягалень, душових та інших необхідних приміщень. Загалом – створення комплексу умов для комфорту спортсменів, тренерів і глядачів.

Тут знаходиться дитячо-юнацька спортивна школа. Для всіх вікових дитячих груп, які займаються футболом, це буде основна база для тренувань і, відповідно, мають бути створені умови для проведення змагань будь-якого рівня у юнацькому футболі, включно з міжнародними. Ми повинні зробити такі умови, щоб дітям було дійсно цікаво і приємно сюди приходити. Робота попереду ще дуже велика», – сказав голова Чернігівської ОДА, очільник обласного осередку Національного олімпійського комітету.

Участь у зустрічі-нараді на стадіоні СДЮШОР «Юність», де нині тривають роботи з реконструкції, крім голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча взяли директор СДЮШОР «Юність» Геннадій Прокопович, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький, начальник Управління капітального будівництва ОДА Богдан Нечепа, голова правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач, начальник дільниці компанії «UTB-Інжиніринг» Сергій Янченко. Приводом для зустрічі став початок робіт із реконструкції футбольного поля. Саме вчора, 19 квітня, на тиждень раніше до запланованого перший ківш землі був знятий з поля – дано старт будівництву сучасного футбольного поля зі штучним покриттям, яке вже цього року прийматиме юних футболістів.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода